Vikerfjell løpet 21.01.2023

Vi er klare for å ta i mot både turløpere og trimmere til årets Vikerfjell løp. Det er flotte forhold og masse snø og værmeldingene melder litt kaldere så vi kan forvente faste fine spor og en flott dag på fjellet.

Løpet går på Vikerfjell med start og målgang på Tosseviksetra i flott fjellterreng like under tregrensa. Vi har lagt opp ei fin og variert løype som vi tror de fleste turløpere vil like. 

TUR:  Startkontingent kr. 350.-  Frist fredag 29.01.21 

Etteranmelding kr 450.- 


Turklassen har fellesstart. Start kl.1200.

Distansen er 25 km for turløpere. Premiering av vinner av kvinneklassen og herreklassen. Utover dette har vi 1/3 premiering i hver klasse. DET VIL BLI FELLES PREMIEUTDELING PÅ TOSSEVIKSETRA. Alle får selvsagt vår deltagerpins. 

 TRIM: Startkontingent kr. 100.- Startkontingent Familie kr. 200.-

Trimklassen har påmelding ved start og kan starte fra kl. 10.00. Trim må starte før kl 11.30 pga smittevernhensyn til turrennklassen

Her har vi tre distanser å velge i:

FØRST FØLG RØD PIL RUNDE CA 10 KM

PASSERING TOSSEVIKSETRA ETTER  CA 10 KM MED DRIKKESTASJON

SÅ FØLG SVART PIL  SÅ SVART OG RØD PIL

MÅL TOSSEVIKSETRA 25 KM

 Du kan laste ned info her : 

Info Tosseviksetra :  www.tossevika.no/index.html 

Info: Ringerudsetra: www.ringerud.no/ 


Sponsorer

Vikerfjell WEATHER !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://weatherwidget.io/js/widget.min.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,'script','weatherwidget-io-js');